FAQ/ Bli kjent med oss!

Først av alt - glad du fant deg selv her!

Hvorfor har vi en FAQ-side?

Siden vi ikke er en fysisk butikk hvor vi kan komme og si hei og hjelpe deg på stedet, må vi støtte og hjelpe deg med så mye informasjon vi kan, slik at du føler at du kjenner produktene våre, hvordan de fungerer og om oss som selskap. Tenk hvor mye lettere det hadde vært å si hei personlig, men vi får hilse digitalt, Hei! Nedenfor er noen av de mest stilte spørsmålene dine!

Hvor er produktene dine gravert?

Kontoret vårt ligger sentralt i Stockholm, og der er alle produkter gravert for hånd av våre fantastiske ansatte. Vi er en herlig gjeng, noen av dere har sikkert møtt oss hvis dere velger å hente produktet i Stockholm.

Hvor mange jobber hos Sign of Sweden?

Totalt er vi 8 personer som jobber med Sign!

Hvordan vet jeg hvilken størrelse utskrift jeg vil ha? 24pts eller 36pts?

Alle tenker selvfølgelig forskjellig, men 80 % tar den mindre skriften, altså 24 poeng. Hvis du ønsker å gravere et trykk som er lengre enn to bokstaver, anbefaler vi den mindre fonten. Hvis du vil skrive for eksempel NF, anbefaler vi den større skriften. Men valget er selvfølgelig ditt.

Hvordan er et skall gravert?

For å gravere et skall gjør vi dette . I våre lokaler i Stockholm har vi vårt trykkeri, hvor vi lager alle produkter fra bunnen av. Vi bruker en maskin som varmes opp til 100 grader. Når maskinen er varm, setter vi bokstavene du har valgt inn i maskinen og tar ut folien som skal brukes, gull, sølv eller rosé. Deretter legger vi produktet under maskinen og trykker på ditt valgte trykk, ved å bruke varmen fra maskinen. Dette er en grundig prosess, hvor 100 % gjøres for hånd. Vi sender ikke noe som ikke er av høyeste kvalitet! Hvis det ikke er pent eller skjevt, henter vi et nytt produkt. Du vil få det beste.

Når det gjelder deksel, er de veganske ?

Jepp! De er veganske . Alle produktene har en beskrivelse under hvor du kan lese mer om det spesifikke mobildekselet.

Hvis jeg vil kjøpe 2 for 1, hvordan fungerer det? Trenger jeg en kode?

Nei, legg to produkter i kassen, så trekkes rabatten automatisk i siste trinn i kassen.

Hva er mest populært å gravere?

Det er litt morsomt, men SÅ mange av dere velger å gravere med initialene etterfulgt av et hjerte, og 90 % velger gullgravering.

Hvis jeg ikke finner en telefonmodell på nettsiden, har du den ikke?

Send oss en e-post og spør, eller chat med oss. Det kan være at den bare er midlertidig ute. Ta kontakt!

Hvor er bestillingen min?

Våre produkter med gravering produseres på vårt kontor i Stockholm hverdager mellom 9.00 og 17.00 , så hvis du bestiller i helgen vil det ta en ekstra dag. All gravering er gjort på forhånd, og vi ønsker å være så nøyaktige som vi kan. Når vi sender bestillingen din vil du motta en epost med ordrenummeret (noen ganger havner den dessverre i søppelbøtta).

Jeg ønsker å returnere produktene mine.

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må varene ikke trykkes, metallbokstaver eller på annen måte personaliseres, dersom de er personaliserte gjelder ikke angreretten, noe som er fordi vi ikke kan selge dem til noen andre. Det er i samsvar med svensk forbrukerlovgivning. Hvis produktene ikke har blitt tilpasset, send varene dine til adressen nedenfor , vennligst ta med en lapp med ordrenummeret eller bruk vårt returskjema. Vi sender deg en e-post når produktet er mottatt.
Sign of Sweden
Observatoriegatan 511329 Stockholm*Vi kan dessverre ikke godta pakker/brev som krever personlig henting.

Hva betyr store/små bokstaver? Skriftstørrelse?

Vi trykker alle produkter med store bokstaver, dvs. "store bokstaver". Hvis du for eksempel skriver Ebba, blir utskriften EBBA. Vi har to forskjellige størrelser på teksten, 24pts og 36pts, som er den faktiske størrelsen på fonten. 24 er mindre, og 36 er større. De fleste velger den mindre skriften.

Kan jeg velge uten gravering?

Ja! La feltet stå tomt.


Hvordan er produktet mitt pakket? Emballasje?

Alle produktene leveres i en resirkulerbar støvpose med SIGN OF SWEDEN-logoen på. Stilig og ryddig, perfekt å gi i gave.

Beskytter dekselet også skjermen?

Ja! 360 graders beskyttelse, beskytter både baksiden og fronten av telefonen. Perfekt i tilfelle en ulykke.

Hvordan ser innsiden av dekselet ut?

Dekselet har et mykt interiør for å beskytte telefonen mot riper og støt.

Hvordan skriver jeg en emoji ?

Under hvert produkt er det informasjon om hva som skal legges inn, i produktinformasjonen. Merk parenteser! For eksempel: Hjerte = (H)

Fungerer skallet med en ladeplate ?

Jepp!

Produktet mitt har gått i stykker

Uff da! Det er ikke gøy i det hele tatt når det skjer. Vi vil selvfølgelig prøve å hjelpe deg, for å få det til å gå smidigere sørg for at du sender et bilde av problemet og ordrenummeret ditt til [email protected] og kundeservice vil svare deg. Vær oppmerksom på at vi ikke kan erstatte det som slites ved normal slitasje.

Nå håper vi vi har svart på spørsmålene dine, ellers ta kontakt. Ha en fin dag! // Sign of Sweden gjeng via Ella.